Aura-chakra Healing

Nieuwe, positieve energie

Heeft u steeds vaker last van dezelfde lichamelijke klachten? Of ervaart u de laatste tijd veel vermoeidheid? Dan kan het helpen om een healing te ondergaan. Innerview biedt aura-chakra en Signature Cell healings aan. Bij beide worden aandachtspunten uit de aura en de chakra’s gehaald waardoor nieuwe, positieve energie door het lichaam kan stromen.

Wat is healing?

Healing is een vorm van alternatieve therapie waarbij u geholpen wordt uw balans terug te vinden en te bewaren. Het lichaam kan worden gezien als een netwerk van energiebanen, dat u continu in evenwicht moet zien te houden. Prikkels van buitenaf, zoals drukte op het werk of een hectisch sociaal leven, kunnen ervoor zorgen dat u het evenwicht kwijtraakt. Door middel van aura-chakra healing zorg ik ervoor dat dit weer hersteld kan worden. Ik werk bij Innerview met twee soorten healings:

  • Aura Chakra Healing: hierbij worden uw chakra’s gebalanceerd en uw aura gereinigd en gevitaliseerd.
  • Signature Cell Healing: hierbij worden alle cellen in het lichaam weer herinnerd aan hun specifieke taak, doordat ik dan werk met de eerste cel waaruit we zijn ontstaan.

Praktische informatie

Tijdens het intakegesprek kijken we welke healing voor u het beste is en daarbij spreken we af hoeveel sessies er nodig zijn. Een sessie duurt gemiddeld een uur. U neemt plaats op de massagetafel en ik werk om u heen. Zo gaan meridianen beter stromen en wordt de aura opgeschoond. Fysieke aanraking vindt nauwelijks plaats. Na afloop van de healing voelen klanten zich vaak volledig ontspannen.

Wilt u in contact komen met Innerview om een afspraak te maken, uw vragen te stellen of om een andere reden? Voor een aura-chakra healing of Signature Cell healing dan bent u altijd welkom in mijn praktijk in Groningen. U kunt mij gemakkelijk telefonisch bereiken door te bellen naar 06-36495778. Natuurlijk kunt u ook een bericht achterlaten in het contactformulier. Ik beantwoord uw bericht op zo kort mogelijke termijn.

Healing

Lichamelijke of geestelijke klachten worden vaak veroorzaakt door aandachtspunten in de energiebanen van het lichaam. Door middel van een healing kan Innerview de blokkades helpen opheffen en de klachten laten verminderen.

Bachbloesems

Door de juiste combinatie aan Bachbloesemdruppels te gebruiken, kunt u de gemoedstoestand verbeteren. Innerview biedt u mogelijkheid om de juiste combinatie Bachbloesems te vinden. Het effect is zeer snel merkbaar voor u en uw omgeving.

En nog veel meer..

Bij mij kunt u terecht voor diverse healings, Bachbloesemtherapie, meridiaanmassage, Voice Dialogue en meer. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met mij op middels het contactformulier.

Contactgegevens

Maaike de Beer
Tjariet 3
9746PC Groningen
06-36495778

innerviewhealingen@gmail.com
www.innerview-healingen.nl

innerview_liggend
Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.