Bachbloesem therapie

Ter verbetering van de gemoedstoestand

Voelt u zich vaak uit het veld geslagen of bent u juist erg neerslachtig? Om de gemoedstoestand te verbeteren kunt u gebruik maken van Bachbloesem. Innerview biedt Bachbloesemtherapie waarbij u en uw omgeving binnen vlot resultaat zullen merken. Door de juiste combinatie van Bachbloesemdruppels te gebruiken, verbetert uw stemming spoedig.

Wat is Bachbloesem?

Bachbloesem bestaat uit druppeltjes bloesem die u dient in te nemen. Er zijn in totaal 38 verschillende soorten Bachbloesem remedies, ook wel basistincturen of moedertincturen genoemd. Door hiervan maximaal zeven verschillende soorten met elkaar te mengen, ontstaat er steeds een uniek op de persoon afgestemd mengsel. Dit mengsel kan een positieve werking hebben op uw emoties en daardoor op de gemoedstoestand.

Ondanks dat deze effecten niet altijd merkbaar zijn bij uzelf, merkt uw omgeving deze zeker wel op. Zo zullen er bijvoorbeeld subtiele veranderingen in uw gedrag optreden. Hierdoor zit u dan simpelweg beter in uw vel. Met de Bachbloesemtherapie bent u verzekerd van vlot resultaat.

Een bekend voorbeeld van Bachbloesem mengsel is de zogenaamde rescue remedie. Dit is een mengsel van vijf verschillende Bachbloesems dat u helpt in acute situaties minder gespannen te worden en zich rustiger te voelen. Deze remedie kunt u gewoon kopen bij o.a. een drogist.

Hoe werkt het

Om te ontdekken welke Bachbloesem het beste bij u past zijn verschillende manieren. Na het intake gesprek kan de Bachbloesem ingezet worden als een losse therapie, stoppen met roken bijvoorbeeld of ter ondersteuning van een ander proces.

Bent u geïnteresseerd in de Bachbloesemtherapie of heeft u hier vragen over? Ik vind het altijd fijn om met u in contact te komen. Bel naar Innerview via telefoonnummer 06-36495778 of laat een bericht achter in het contactformulier. Ik hoop u weldra eens te ontmoeten bij mijn praktijk in Groningen.

Healing

Lichamelijke of geestelijke klachten worden vaak veroorzaakt door aandachtspunten in de energiebanen van het lichaam. Door middel van een healing kan Innerview de blokkades helpen opheffen en de klachten laten verminderen.

Bachbloesems

Door de juiste combinatie aan Bachbloesemdruppels te gebruiken, kunt u de gemoedstoestand verbeteren. Innerview biedt u mogelijkheid om de juiste combinatie Bachbloesems te vinden. Het effect is zeer snel merkbaar voor u en uw omgeving.

En nog veel meer..

Bij mij kunt u terecht voor diverse healings, Bachbloesemtherapie, meridiaanmassage, Voice Dialogue en meer. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met mij op middels het contactformulier.

Contactgegevens

Maaike de Beer
Tjariet 3
9746PC Groningen
06-36495778

innerviewhealingen@gmail.com
www.innerview-healingen.nl

innerview_liggend
Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.