Gastenboek

Innerview-healingen.nl

Voor u een behandeling boekt bij Innerview, is het natuurlijk fijn om te weten hoe anderen mijn diensten ervaren hebben. Daarom leest u hier diverse ervaringen in mijn gastenboek. Bent u zelf een tevreden klant? Laat ook dan een reactie achter. Ik hoor graag van u.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
1 bericht.
Kirsten Slotboom
Ik heb Maaike ervaren als een zeer betrokken Essentie Therapeut. Ze heeft aandacht voor mijn klachten en zij neemt de tijd die nodig is. De paar keren dat Maaike bij mij thuis is geweest heb ik ervaren als zeer prettig. Mijn beeld over alternatieve therapieën is door Maaike veranderd. Ik sta er nu meer open voor en ik laat het ook toe, waardoor ik mijzelf nog beter leer kennen. Ik ben Maaike zeer dankbaar en ik weet haar in de toekomst wanneer nodig te vinden.

Healing

Lichamelijke of geestelijke klachten worden vaak veroorzaakt door aandachtspunten in de energiebanen van het lichaam. Door middel van een healing kan Innerview de blokkades helpen opheffen en de klachten laten verminderen.

Bachbloesems

Door de juiste combinatie aan Bachbloesemdruppels te gebruiken, kunt u de gemoedstoestand verbeteren. Innerview biedt u mogelijkheid om de juiste combinatie Bachbloesems te vinden. Het effect is zeer snel merkbaar voor u en uw omgeving.

En nog veel meer..

Bij mij kunt u terecht voor diverse healings, Bachbloesemtherapie, meridiaanmassage, Voice Dialogue en meer. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met mij op middels het contactformulier.