Meridiaan massage

Voor herstel van het evenwicht in uw leven

Heeft u last van lichamelijke klachten maar weet u niet waar deze vandaan komen? Innerview biedt meridiaan massages in Groningen waarbij ik samen met u op zoek ga naar de achterliggende oorzaak van de klachten. De massage brengt het evenwicht terug in de meridiaan en uiteindelijk dus ook in uw leven.

Wat is meridiaan massage?

De meridiaan massage is een hele zachte massage waarbij steeds dezelfde patronen worden herhaald. Het getal 3 is hierin erg belangrijk: een patroon wordt 3 keer (of een veelvoud van 3) uitgevoerd. Ik raak u hierbij zacht aan op verschillende delen van het lichaam. Vaak is dit een combinatie van drie lichaamsdelen, bijvoorbeeld het hoofd, de rug en de benen. Dit is echter afhankelijk van de achterliggende oorzaak van uw klacht.

Let op: deze massage is absoluut géén seksuele massage. Als u hierop uit bent, hoeft u geen contact op te nemen.

De werkwijze

Allereerst maken we een afspraak voor een intakegesprek. In dit gesprek kijken we samen wat de oorzaak van uw klacht is. Soms maak ik hierbij gebruik van bijvoorbeeld een aura-chakra healing of een signature cell healing. Verkrampingen in het lichaam kunnen bijvoorbeeld ontstaan omdat u niet goed weet hoe u uw gevoelens moet uiten. Zo kunnen twee ogenschijnlijk verschillende dingen, zoals het overlijden van een dierbare en krampen in uw benen, toch met elkaar in verbinding blijken te staan. Als de precieze oorzaak van uw klacht duidelijk is, plannen we de eerste afspraak voor de massage in. Elke sessie bij mij in Groningen duurt ongeveer een uur.

Wilt u een afspraak maken voor een meridiaan massage of heeft u nog vragen? Schroom dan niet om contact op te nemen met Innerview, want ik sta u graag te woord. U komt met mij in contact door een bericht achter te laten in het contactformulier. Ik geef u dan zo spoedig mogelijk een inhoudelijke reactie. Natuurlijk kunt u mij ook telefonisch bereiken. Bel naar 085-… en ik help u graag verder.

Healing

Lichamelijke of geestelijke klachten worden vaak veroorzaakt door aandachtspunten in de energiebanen van het lichaam. Door middel van een healing kan Innerview de blokkades helpen opheffen en de klachten laten verminderen.

Bachbloesems

Door de juiste combinatie aan Bachbloesemdruppels te gebruiken, kunt u de gemoedstoestand verbeteren. Innerview biedt u mogelijkheid om de juiste combinatie Bachbloesems te vinden. Het effect is zeer snel merkbaar voor u en uw omgeving.

En nog veel meer..

Bij mij kunt u terecht voor diverse healings, Bachbloesemtherapie, meridiaanmassage, Voice Dialogue en meer. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met mij op middels het contactformulier.

Contactgegevens

Maaike de Beer
Tjariet 3
9746PC Groningen
06-36495778

innerviewhealingen@gmail.com
www.innerview-healingen.nl

innerview_liggend
Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.