Voice dialogue

Zorg voor meer bewustwording

Soms overkomen u dingen terwijl u dat niet wilt. Hier heeft iedereen wel eens mee te maken. Toch kunt u er wel degelijk last van ondervinden. Bij mijn Voice dialogue sessie in Groningen gaat u als het ware in gesprek met deelstukjes van uzelf. Zo leert u hoe u beter met bepaalde situaties om kunt gaan waardoor uw keuzemogelijkheden om te reageren worden vergroot.

Wat is voice dialogue therapie

Tijdens de Voice dialogue sessie ga ik het gesprek aan met de verschillende kanten van uw persoonlijkheid. Het doel hiervan is dat u naar huis gaat met een stuk bewustwording. Stel als voorbeeld dat u erg nerveus bent voor belangrijke gesprekken op uw werk. Dankzij deze therapievorm kunnen we ervoor zorgen dat u zich hiervan bewust bent en dat de zorgen afnemen . Misschien bent u op uw werk wel erg snel geneigd nieuwe taken aan te nemen. Zelfs als u al weet u dat u daar eigenlijk helemaal geen tijd voor heeft (de behager). Het kan ook zijn dat u heel streng bent voor u zelf (de strenge ouder in uzelf) of dat alles op een dezelfde manier moet, uw manier (de perfectionist) .

Tijdens de Voice dialogue gaat u in gesprek met de deelpersoonlijkheid van uzelf waar u last van ondervindt. Door er aan te werken wordt u bewust van deze interne saboteurs en kunt u bewustere keuzes maken.

De werkwijze

De Voice Dialogue vindt plaats in de praktijk van Innerview in Groningen. Tijdens deze sessies gaat u onder mijn begeleiding in gesprek met de verschillende deelpersoonlijkheden waaruit iedereen bestaat om zo tot een bepaalde bewustwording te komen. De sessies zijn niet aan een vaste tijdslimiet gebonden. In de meeste gevallen duren deze een drie kwartier tot een uur.

Wilt u een afspraak maken voor Voice Dialogue bij Innerview? Laat een bericht achter in het contactformulier of neem telefonisch contact op door te bellen naar 06-36495778 Natuurlijk kunt u eveneens met vragen altijd bij mij terecht. Ik help u graag verder.

Healing

Lichamelijke of geestelijke klachten worden vaak veroorzaakt door aandachtspunten in de energiebanen van het lichaam. Door middel van een healing kan Innerview de blokkades helpen opheffen en de klachten laten verminderen.

Bachbloesems

Door de juiste combinatie aan Bachbloesemdruppels te gebruiken, kunt u de gemoedstoestand verbeteren. Innerview biedt u mogelijkheid om de juiste combinatie Bachbloesems te vinden. Het effect is zeer snel merkbaar voor u en uw omgeving.

En nog veel meer..

Bij mij kunt u terecht voor diverse healings, Bachbloesemtherapie, meridiaanmassage, Voice Dialogue en meer. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met mij op middels het contactformulier.

Contactgegevens

Maaike de Beer
Tjariet 3
9746PC Groningen
06-36495778

innerviewhealingen@gmail.com
www.innerview-healingen.nl

innerview_liggend
Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.